Top Channel Albania

Noizy ft Elgit Doda - Vetem ti je, 11 Mars 2015 - Top Fest 12 - Top Channel Albania 3:34
Noizy ft Elgit Doda - Vetem ti je, 11 Mars 2015 - Top Fest 12 - Top Channel Albania
Published: 3 year ago
Noizy Rap l: Ou Girl you Mash up my mind, Your attitude girl mash up my mind, Ou god you mash up my mind, Your attitude girl mash up mind, When they see me get to them? Any Dattty moves girl show me...
Portokalli, 13 Maj 2018 - Kimikatit i ikin te shtepise ne dasem 6:38
Portokalli, 13 Maj 2018 - Kimikatit i ikin te shtepise ne dasem
Published: 1 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 29 Prill 2018 - Kimikati (Shetitje me biçiklete) 5:20
Portokalli, 29 Prill 2018 - Kimikati (Shetitje me biçiklete)
Published: 3 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 29 Prill 2018 - Doktori vleresohet me titullin doktori i muajit 7:9
Portokalli, 29 Prill 2018 - Doktori vleresohet me titullin doktori i muajit
Published: 3 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 13 Maj 2018 - Bab e bir (Babi do behesh gjysh) 6:5
Portokalli, 13 Maj 2018 - Bab e bir (Babi do behesh gjysh)
Published: 1 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 13 Maj 2018 - Together with love & Muharrem Hoxha (Babai ben pagesen e dasmes) 6:31
Portokalli, 29 Nentor 2015 - Policat e postbllokut te ftuar ne 10:1
Portokalli, 29 Nentor 2015 - Policat e postbllokut te ftuar ne "Pasdite dhe Portokalle"
Published: 2 year ago
Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl
Portokalli, 13 Maj 2018 - Melamini dhe Jang (Lee Kpop) 6:41
Portokalli, 13 Maj 2018 - Melamini dhe Jang (Lee Kpop)
Published: 1 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 13 Maj 2018 - Doktori ben letrat per Kanada 5:20
Portokalli, 13 Maj 2018 - Doktori ben letrat per Kanada
Published: 1 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 13 Maj 2018 - Giancarlo Jala (Alb Koncension) 5:9
Portokalli, 13 Maj 2018 - Giancarlo Jala (Alb Koncension)
Published: 1 week ago
http://top-channel.tv/programe/portokalli/
Portokalli, 29 Prill 2018 - Çifti i lumtur dhe Shenjtori Myzeqese (Shtatezani pa mekatuar) 7:17
Portokalli, 6 Mars 2016 - Policat e postbllokut (Kamera ne trup) 7:57
Portokalli, 6 Mars 2016 - Policat e postbllokut (Kamera ne trup)
Published: 2 year ago
Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl Këtu mund të ndiqni arkivën ndër vite të "Portokalli": http://bit.ly/236qZtl